Tuotteet

Raami-tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta alumiinirakenteisia ovi- ja ikkunatuotteita sekä lasijulkisivuja. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä.

Rakenteiden pohjana toimii Schüco-alumiinijärjestelmä, jonka säänkestävyys ja muotoilu tunnetaan ympäri maailmaa. Raami on yksi Schücon ensimmäisiä partnereita Suomessa ja omaa vankan kokemuksen kyseisen järjestelmän suunnittelusta, valmistamisesta ja asentamisesta erityyppisiin rakennuksiin.

Kaikki Raami-tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, mikä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita kuhunkin kohteeseen parhaiten istuva ja muotokieleltään yhteneväinen ovi- ja ikkunakokonaisuus. Schücon laaja mallisto ja kattava värimaailma tarjoavat ennennäkemättömän laajat mahdollisuudet uudiskohteiden suunnitteluun ja mukautuu vaivattomasti myös korjausrakentamisen tarpeisiin.

Raami-metalliovien valikoima koostuu tyylikkäistä ja säänkestävistä alumiiniovista, joiden suunnittelun lähtökohtina ovat olleet selkeät linjat ja mahdollisimman suuret valoaukot. Karmiprofiileja ja lisävarusteita varioimalla mallistosta saadaan juuri oikeanlainen ulko-ovi kerrostaloon, liikerakentamiseen sekä omakotitaloihin.

Mallisto on muotokieleltään ja väritykseltään yhteneväinen Raami-ikkunoiden kanssa. Näin Raami-tuoteperheen avulla voidaan rakentaa harmonisia kokonaisuuksia, joissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja palvelee käyttäjän tarpeita.

Raami-metalli-ikkunoiden valikoima mahdollistaa tyylikkään ja säänkestävän lasirakentamisen ja mukautuu vaivatta kerrostalojen, liikerakennusten ja omakotirakentamisen tarpeisiin. Ratkaisun pohjana toimii vankkarakenteinen ja tyylikäs alumiinikarmi, joka varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaisella eristyslasielementillä. Lopputuloksena selkeälinjainen, minimalistista muotoilua edustava kokonaisuus, jossa valoaukon koko maksimoituu ja karmit ja välipuitteet saadaan häivytettyä taka-alalle.

Modulaarinen rakenne mahdollistaa eri kokoisten lasielementtien, ovien ja avattavien lasien rakentamisen samaan karmiin. Ikkunoiden värimaailma ja muotokieli ovat yhteneväiset Raami-ovimalliston kanssa.

Raami-lasijulkisivut koostuvat modulaarisista elementeistä, joissa säänkestävän alumiinikarmin sisään saadaan asiakkaan tarpeita vastaava määrä lasipintaa, umpinaisia elementtejä ja erikoisratkaisuja, kuten esimerkiksi savunpoistoluukkuja. Rakenne sointuu hyvin yhteen Raami ovimalliston kanssa, joten sen avulla voidaan rakentaa tyylikkäitä julkisivuja, niin kerrostaloihin kuin liikerakennuksiin. Suuret eristyslasit ja selkeälinjaiset karmit tarjoavat mahdollisuuden muotoiluun, joka kestää aikaa ja tarjoaa rakenteille pitkän elinkaaren.

Lasijulkisivut kootaan tehtaalla asennuskohteen mukaan, mahdollisimman valmiiksi kokonaisuuksiksi. Tämän ansiosta suuretkin projektit niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissa saadaan asennettua nopeasti.

Töitämme

As Oy Tampereen Ykköspurje – Ranta-Tampellankatu 7

Porrashuoneen ulko-ovet, porrashuoneen nauha, erkkerit ja savunpoistoikkunat

Pohjolan palvelukeskus – Pohjolankatu 25

Ulko-ovet, sisäänkäyntien liukuovet ja katutason ikkunat, porrashuoneiden ikkunat ja savunpoistoikkunat

NIEMI – Tietohallinnonkatu 19

Toimistosiiven lasijulkisivut, ulko-ovet ja savunpoistoikkunat

TAMK – Kuntokatu 3

Sisäänkäyntien ulko-ovet ja lasijulkisivut sekä katutason ikkunat

As Oy Kuninkaankulma – Puutarhakatu 8

Liiketilojen lasijulkisivut, ulko-ovet ja takaovet sekä taloyhtiön takaovet

As Oy Vaskenvalaja – Mustanlahdenkatu 8

Porrashuoneiden ulko-ovet sekä liiketilojen ulko-ovet ja ikkunat

As Oy Peltolamminkulma – Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Kiskolinna – Sammonkatu 18-20

Porrashuoneiden ulko-ovet ja liiketilojen lasijulkisivut ja ulko-ovet

Uudiskohde – Helsinki

Pääovet ja ulkoiluvälinevarastojen lasiovet

Ota yhteyttä

Kerro tarpeestasi sähköpostilla taloyhtiomyynti@raami.fi / rakennusliikemyynti@raami.fi / yksityisasiakasmyynti@raami.fi,
tai alla olevalla lomakkella. Olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!