Toteuttamiamme taloyhtiöiden

oviremontteja

Matti Alangon katu 31

Taloyhtiössä oli ennen tyypillinen 70-luvun kerrostalon porrashuone, jossa oli 1-kertaiset lasit, teräsrungot ja savunpoistoikkunat puuttuivat kokonaan.

Uusittuun porrashuoneeseen toteutettiin lasiseinä laadukkailla 3-kertaisilla erityslaseilla, savunpoistoikkunalla ja lämpökatkaistuilla profiileilla. Taloyhtiö investoi samalla myös hissiin, jolloin asukkaat voivat asua entistä pidempään kodeissaan!

Parolantie 8

Taloyhtiö sai oviremontilla esteettömän porrashuoneen oven, jossa on automaattiavaaja, eristävät lämpölasit, ergonomiset helat ja kestävät hienot värit.

Ovessa ei ole nyt ylimääräisiä pellityksiä, umpiosia, säleikköjä, lukituksia tai postiluukkuja – sisäänkäynti on nyt ajattoman yksinkertainen!

Rauhankatu 8

As Oy Rauhanhelmeen toteutettiin uusi pirteä ovikokonaisuus. Uuden oven pitkä vedin antaa hyvän toimivuuden eri ikäisille asukkaille, ja lisää näin asumismukavuutta.

Lukiokatu 23 ja 21

Taloyhtiössä oli alkuperäiset teräsoviratkaisut, joissa ajan kuluminen jo näkyi. Oviremontin myötä uusi ovikokonaisuus toimii talon tyylikkäänä käyntikorttina.

Sibeliuksenkatu 21

Taloyhtiö sai uudella sisäänkäynnillä helppokäyttöisyyttä, energiatehokkuutta ja siistimpää ulkonäköä. Parioven yläreunassa on integroitu ilmanvaihtosäleikkö, ja turvalasitus sekä tuplalukitus tekevät sisäänkäynnistä turvallisen.

Raatihuoneenkatu 4

Vanhassa 60-70-luvun talossa haluttiin hissin peruskorjauksen yhteydessä tehdä sisäänkäynti esteettömäksi. Ovet mitoitettiin esteettömyysmääräyksien mukaisesti, ja ulkopuolelle rakennettiin vielä luiskat, jotta kynnyksiltä vältyttiin.

Uusittu sisäänkäynti
Matti Alangon katu 13

Pariovi ja vierellä kiinteä lasitus

As Oy Vaskenvalaja –
Mustanlahdenkatu 8

Porrashuoneiden ulko-ovet sekä liiketilojen ulko-ovet ja ikkunat

As Oy Peltolamminkulma – Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Kiskolinna –
Sammonkatu 18-20

Porrashuoneiden ulko-ovet ja liiketilojen lasijulkisivut ja ulko-ovet

Uusittu sisäänkäynti
Possentie 7

Uusittu sisäänkäynti

As Oy Kuninkaankulma –
Puutarhakatu 8

Liiketilojen lasijulkisivut, ulko-ovet ja takaovet sekä taloyhtiön takaovet

Taloyhtiötarina

Peltolamminkulma

Pyydä tarjous

Kerro tarpeestasi sähköpostilla taloyhtiomyynti@raami.fi tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkella.
Olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!