Ovet, ikkunat, lasiseinät ja liukuovet eri kokoisiin toteutuksiin kokonaispalveluna

Tarjoamme käyttöösi rajattomat mahdollisuudet suunnitella vaativiin arkkitehtonisiin toteutuksiin ja pientaloihin näyttäviä lasijulkisivuja, ikkunoita ja niihin harmonisesti istuvia oviratkaisuja.

Yksityisasiakasmyynti: 050 401 7301 / yksityisasiakasmyynti@raami.fi

Ota askel kohti ajatonta ja laadukasta rakentamista

Nostoliukuovi omakotitalossa

Raami-ovet ovat todellisia katseenvangitsijoita. Ovivalikoimamme koostuu tyylikkäistä ja säänkestävistä alumiiniovista, joiden suunnittelun lähtökohtina ovat olleet selkeät linjat ja mahdollisimman suuret valoaukot.

Omakotitalon ikkunajärjestelmä

Ikkunavalikoimamme mahdollistaa tyylikkään lasirakentamisen. Lopputuloksena on selkeälinjainen, minimalistista muotoilua edustava kokonaisuus, jossa valoaukon koko maksimoituu ja karmit ja välipuitteet häivyttyvät taka-alalle.

Schuco omakotitalon ovet ja ikkunat

Suuret eristyslasit ja selkeälinjaiset karmit tarjoavat mahdollisuuden muotoiluun, joka kestää aikaa ja antaa rakenteille pitkän elinkaaren. Lasijulkisivut toteutetaan aina modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti.

Palvelumme kattaa suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen yhdessä tilaajan, arkkitehdin ja toteuttajan kanssa

Raami-ovi ja –ikkunamallisto tarjoaa käyttöösi rajattomat mahdollisuudet suunnitella pientaloihin näyttäviä lasijulkisivuja ja niihin harmonisesti istuvia oviratkaisuja. Raami-malliston suunnittelun lähtökohtana on valoaukon koon maksimointi, listoitusten poistaminen ja karmien häivyttäminen taustalle. Uuden lasiteknologian ansiosta suuretkin lasipinnat mukautuvat passiivitalojen vaatimuksiin ja erilaisten lisäominaisuuksien avulla ne pitävät niin auringonpaahteen kuin tieliikennemelun kodin ulkopuolella. Alumiinirakenne tarjoaa suunnittelijalle vapaat kädet yhdistellä avattavia ja kiinteitä ikkunaelementtejä sekä suunnitella ratkaisuja, jossa lasitus alkaa lattianpinnan tasolta.

Raami-ovi- ja –ikkunaratkaisut valmistetaan aina mittatilauksesta. Ne suunnitellaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, elementeiksi, jotka asennetaan kerralla paikalleen. Alumiiniprofiilien laajasta värivalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva muotokieli, sävy ja pintakäsittely. Käytössäsi on RAL-värikartan täydentäjänä myös matta sekä strukturoitu mattapinta. Kookkaimmat valoaukot voidaan toteuttaa ulkopuolelta lasitetavilla, linjakkailla julkisivuprofiileilla, joilla karmirakenne saadaan minimaalisen kapeaksi.

Raami on erinomainen valinta myös kaikkein vaativimpiin arkkitehtikohteisiin. Projektitiimimme on tukenasi projektin kaikissa vaiheissa, aina suunnittelun ensimetreiltä tuotteiden valintaan ja asennukseen. Tarjolla on kattava paketti suunnittelutyökaluja, jotka havainnollistavat alumiiniprofiilien tarjoamia mahdollisuuksia ja ratkaisujen käytännön toimivuutta. Suunnittelijan tietopankista saat käyttöösi muun muassa rakennustyöselitykset, CAD-tiedostot, BIM-objektit, katalogit ja arkkitehti-infot.

Kysy lisää ovi- ja ikkunaratkaisuistamme asiantuntijoiltamme,
yksityisasiakasmyynti@raami.fi tai pyydä tarjous.

Miksi tekisit Raamin kanssa yhteistyötä?

Räätälöity palvelumalli

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen palvelumallin, jolla vähennämme turhia työvaiheita ja parannamme toiminnan tehokkuutta.

Ammattitaitoiset osaajat

Ammattitaitoisiin tekijöihimme kuuluvat omat suunnittelijat, tuotanto ja asentajat. Olemme olleet Schüco Partner vuodesta 1994.

Ratkaisujen optimointi

Tekemällä yhteistyötä jo suunnitteluvaiheessa, optimoimme ratkaisut teknisesti ja taloudellisesti. Palvelumme kattaa kaikki asennukseen liittyvät työt.

Luotettava kumppani

Olemme 1990 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on oma tehdas. Toiminnallamme on useita sertifikaatteja ja tyyppihyväksyntiä.

Lue ratkaisuistamme

Schüco-alumiinijärjestelmät

Raamin edustamat Schüco-alumiinijärjestelmät ovat todellinen askel kohti energiataloudellisempaa, ajatonta ja laadukasta rakentamista.

Laaja profiilivalikoima ja erilaiset yhdistelmämahdollisuudet antavat vapautta suunnitteluun.

Ovet

Alumiinirakenteiset Raami-lasiovet ovat todellisia julkisivun katseenvangitsijoita. Kohteeseen yksilöllisesti valittu ovi antaa rakennukselle ominaisen luonteen, ja sopii yhteen ikkunoiden muotokielen kanssa. Voit valita laajasta valikoimastamme haluamasi profiilin, sävyn ja pintakäsittelyvaihtoehdon. Ovet on saatavissa myös tyylikkäillä piilosaranoilla sekä älylukituksella.

Turvallisuutta parantamaan oviin voidaan asentaa karkaistut ja laminoidut lasit sekä murtosuojatapitus.

 

Lue lisää tuotesivuilta:

Omakotitalojen lasiset ulko-ovet
Lasiset parvekeovet, terassiovet
Ranskalaisten parvekkeiden ovet
Nostoliukuovet / Lasiliukuseinät

Ikkunat

Raamin ikkunamallisto tarjoaa suunnitteluun vapauden yhdistellä erilaisia ikkuna- ja ovirakenteita, ja luoda niistä yhtenäinen kokonaisuus, jossa kaikki osat sointuvat harmonisesti yhteen. Avattavat ja kiinteät ikkunat, sekä lasiovet ja lasiliukuovet ovat niin muotokieleltään kuin värimaailmaltaankin yhteneväisiä.

Alumiiniprofiili antaa rakenteelle erinomaisen vääntöjäykkyyden ja kantaa hyvin painavankin eristyslasin massan. Kestävien piilohelojen ansiosta suuretkin ikkunat avautuvat kevyesti, ja säilyttävät ryhtinsä kovassakin käytössä.

 

Lue lisää tuotesivuilta:

Omakotitalojen ikkunajärjestelmät
Kippi-ikkunat (dk-ikkunat)
Paloikkunat

Julkisivujärjestelmät

Lasijulkisivut toteutamme modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti. Rakenne mahdollistaa valoaukon koon maksimoinnin niin, että kapeat karmit jäävät piiloon rakenteiden sisälle. Alumiinijärjestelmien tarjoama profiilivalikoima runsaine väreineen ja muotoineen mahdollistaa myös kaarevat ja vinot rakenteet.

Raamin tuotteisiin kuuluvat myös auringonsuojasäleiköt, jotka ikkunan ulkopuolelle asennettuina estävät auringon valon ja lämmön tunkeutumisen sisälle. Siten ne vähentävät energiankulutusta ja jäähdytysjärjestelmien käyttöä kuumina kesäpäivinä.

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!