Kaikki metalliovet, -ikkunat ja lasijulkisivut asennettuna kohteittain

Tavoitteemme on olla kilpailukykyinen, pitkäaikainen ja vastuullinen kumppaninne. Luomme räätälöidyn palvelumallin, jolla vähennämme turhia työvaiheita ja parannamme toiminnan tehokkuutta.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme oviin, ikkunoihin ja lasijulkisivuihin

Ovet rakennusliikkeille

Alumiiniset Raami-ovet ovat tyylikkäitä ja säänkestäviä. Alumiini takaa erinomaisen vääntöjäykkyyden ja on samalla erittäin kevyt materiaali. Ovi on helppo avata ja se kantaa hyvin painavan eristyslasin massan. Eristyslasilla ovelle saadaan haluttu energiatehokkuus ja äänieristys.

Ikkunat rakennusliikkeille

Metalli-ikkunoidemme valikoima mahdollistaa tyylikkään ja säänkestävän lasirakentamisen. Ikkunamme myös mukautuvat vaivatta eri tarpeisiin. Ratkaisun pohjana toimii vankkarakenteinen ja tyylikäs alumiinikarmi, joka varustetaan tarpeiden mukaisella eristyslasielementillä.

Lasijulkisivut rakennusliikkeille

Raami-lasijulkisivujärjestelmät koostuvat modulaarisista elementeistä, joista räätälöimme yhdessä kanssasi erilaisen ratkaisun niin moderniin uudisrakennukseen kuin saneerauskohteiseen. Suuret eristyslasit ja selkeälinjaiset karmit kestävät aikaa ja tarjoavat rakenteille pitkän elinkaaren.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja kustannustehokas yhteistyö

Tavoitteenamme on luoda kullekin asiakkaallemme räätälöity palvelumalli, jonka avulla voidaan vähentää turhia työvaiheita ja parantaa toiminnan tehokkuutta.

Esimerkiksi tekemällä yhteistyötä jo hankkeen suunnitteluvaihessa voidaan optimoida ratkaisut teknisesti ja taloudellisesti. Palvelumme kattaa kaikki asennukseen liittyvät työt, jotta seuraava työvaihe pääsee alkamaan saumattomasti ja rajapintoihin liittyvä ylimääräinen työ saadaan minimoitua.

Kysy lisää ovi-, ikkuna- ja julkisivuratkaisuistamme asiantuntijoiltamme,
0400 535 436 / rakennusliikemyynti@raami.fi tai pyydä tarjous.

Miksi tekisit Raamin kanssa yhteistyötä?

Räätälöity palvelumalli

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen palvelumallin, jolla vähennämme turhia työvaiheita ja parannamme toiminnan tehokkuutta.

Ammattitaitoiset osaajat

Ammattitaitoisiin tekijöihimme kuuluvat omat suunnittelijat, tuotanto ja asentajat. Olemme olleet Schüco Partner vuodesta 1994.

Ratkaisujen optimointi

Tekemällä yhteistyötä jo suunnitteluvaiheessa, optimoimme ratkaisut teknisesti ja taloudellisesti. Palvelumme kattaa kaikki asennukseen liittyvät työt.

Luotettava kumppani

Olemme 1990 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on oma tehdas. Toiminnallamme on useita sertifikaatteja ja tyyppihyväksyntiä.

Lue ratkaisuistamme

Töitämme

As Oy Tampereen Ykköspurje – Ranta-Tampellankatu 7

Porrashuoneen ulko-ovet, porrashuoneen nauha, erkkerit ja savunpoistoikkunat

Pohjolan palvelukeskus – Pohjolankatu 25

Ulko-ovet, sisäänkäyntien liukuovet ja katutason ikkunat, porrashuoneiden ikkunat ja savunpoistoikkunat

NIEMI – Tietohallinnonkatu 19

Toimistosiiven lasijulkisivut, ulko-ovet ja savunpoistoikkunat

TAMK – Kuntokatu 3

Sisäänkäyntien ulko-ovet ja lasijulkisivut sekä katutason ikkunat

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö ja olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!