Omakotitalojen käyntiovet / kokolasiset ulko-ovet

Schuco omakotitalon ovet ja ikkunat

Anna luonnonvalon tulla kotiisi

Schüco-alumiiniprofiileilla toteutettu Raami-ulko-ovi on selkeälinjainen ja minimalistisia muotoja edustava kokonaisuus, joka on kehitetty modernin rakennuksen käyntioveksi. Raami-käyntiovien profiilit ja värivalikoima on valittu siten, että ne muodostavat yhtenäiseen kokonaisuuden Raami-ikkunoiden kanssa. Ovi on saatavissa myös avattavalla levikkeellä varustettuna. Mikäli oven sivulle tai päälle tulee ikkunoita, voidaan kokonaisuus rakentaa yhtenäisellä ulkokarmilla. Näin sisäänkäynnistä tulee harmoninen kokonaisuus, jossa on mahdollisimman suuret valoaukot, erittäin kapeat karmit ja välikarmit. Yhtenäinen rakenne minimoi myös listoitusten tarpeen.

Schüco-alumiiniprofiili antaa rakenteelle erinomaisen vääntöjäykkyyden, ja kantaa näin painavankin eristyslasin massan. Tämän ansiosta suuretkin lasiovet avautuvat kevyesti ja säilyttävät ryhtinsä kovassakin käytössä. Alumiiniprofiilin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota auringonvalon aiheuttamaan lämpövaihteluun. Rakenne kestää erittäin hyvin lämpövaihteluita ja säilyttää näin muotonsa myös kohteissa, joissa käyntiovi on alttiina suoralle auringonvalolle.

Millintarkasti istuva ovi sulkeutuu tarkasti tiivistepintoja vasten ja pitää kylmän ilman, vedontunteen ja liikennemelun tehokkaasti asunnon ulkopuolella. Ovi voidaan varustaa perinteisillä putkisaranoilla tai tyylikkäillä piilosaranoilla, jotka antavat ovelle huolitellun ulkonäön. Kestävä alumiinirakenne tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet erilaisille lisävarusteille, kuten älylukitukselle ja automaattiselle avausmekanismille.

Eristyslaseilla ovikokonaisuudelle saadaan haluttu energiatehokkuusluokka, äänieristys ja auringonsuojaus. Raamin lasiovet toimitetaan turvarakenteella, jossa lasituksessa käytetään joko karkaisua tai laminointia. Oveen on saatavissa myös erillinen murtosuojalasitus.

Tekniset tiedot

Karmityyppi:  Vakiona Schüco ADS 75.SI

Karmisyvyys:  75 mm

Materiaali:  Polttomaalattu alumiini

Eristystapa:  Lämpökatko ja vaahdotettu eriste

Värivaihtoehdot:  RAL-värikartan värit. Vakiovärit tummanharmaa, valkoinen, vaaleanharmaa ja musta

Värin pintavaihtoehdot:  Vakiona kiiltävä, matta tai strukturoitu mattapinta lisähintaan

Lasitus:  Vakiolasitus 3K-eristyslasielementti

Lasinpaksuus:   10 – 57 mm

Maksimikorkeus:  2500 mm

Maksimileveys: 1400 mm

Kynnyskorkeus:  20 mm

Heloitus:  Piilosaranat tai tavalliset putkisaranat

Lukitus:  Pitkäsulkija tai painike, vääntönuppi ja avainpesä

U-arvo:  0,95…1,10, lasituksesta riippuen

Äänieristys: (Rw+Ctr)  30-32 dB, äänieristyslasituksella 38 dB

Murtosuoja: saatavilla RC 3 asti

Ilmanläpäisevyys:  luokka 2

Tuulenkestävyys:  luokka C3

Lisävarusteet

Lukkopesä, painike ja vääntönuppi

Älylukitus

Automaattiavaaja

Auringonsuojalasitus

Tummennettu lasitus

Murtosuojalasitus

Äänieristyslasitus

Piilosaranat

Alumiiniosien erikoispinta, matta tai strukturoitu matta

Schuko ulko-ovesta lähikuva

Ota yhteyttä

Kerro tarpeestasi sähköpostilla yksityisasiakasmyynti@raami.fi / rakennusliikemyynti@raami.fi, tai alla olevalla lomakkella.
Olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!