Ovet, ikkunat, lasiseinät ja liukuovet vaativiin arkkitehtonisiin toteutuksiin kokonaispalveluna

Myynti yksityisasiakkaille: 040 820 0025 / yksityisasiakasmyynti@raami.fi

Raami-Schuco-Alumiiniovet

Palvelumme kattaa suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen yhdessä tilaajan, arkkitehdin ja toteuttajan kanssa


Raami-ovi ja –ikkunamallisto tarjoaa käyttöösi rajattomat mahdollisuudet suunnitella pientaloihin näyttäviä lasijulkisivuja ja niihin harmonisesti istuvia oviratkaisuja. Raami-malliston suunnittelun lähtökohtana on valoaukon koon maksimointi, listoitusten poistaminen ja karmien häivyttäminen taustalle. Uuden lasiteknologian ansiosta suuretkin lasipinnat mukautuvat passiivitalojen vaatimuksiin ja erilaisten lisäominaisuuksien avulla ne pitävät niin auringonpaahteen kuin tieliikennemelun kodin ulkopuolella. Alumiinirakenne tarjoaa suunnittelijalle vapaat kädet yhdistellä avattavia ja kiinteitä ikkunaelementtejä sekä suunnitella ratkaisuja, jossa lasitus alkaa lattianpinnan tasolta.

Raami-ovi- ja –ikkunaratkaisut valmistetaan aina mittatilauksesta. Ne suunnitellaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, elementeiksi, jotka asennetaan kerralla paikalleen. Alumiiniprofiilien laajasta värivalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva muotokieli, sävy ja pintakäsittely. Käytössäsi on RAL-värikartan täydentäjänä myös matta sekä strukturoitu mattapinta.  Kookkaimmat valoaukot voidaan toteuttaa ulkopuolelta lasitetavilla, linjakkailla julkisivuprofiileilla, joilla karmirakenne saadaan minimaalisen kapeaksi.

Raami on erinomainen valinta myös kaikkein vaativimpiin arkkitehtikohteisiin. Projektitiimimme on tukenasi projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelun ensimetreiltä tuotteiden valintaan ja asennukseen. Tarjolla on kattava paketti suunnittelutyökaluja, jotka havainnollistavat alumiiniprofiilien tarjoamia mahdollisuuksia ja ratkaisujen käytännön toimivuutta. Suunnittelijan tietopankista saat käyttöösi muun muassa rakennustyöselitykset, CAD-tiedostot, BIM-objektit, katalogit ja arkkitehti-infot.

Toimintamallimme

1.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin. 

2.

Tutustumme hankkeeseesi ja sovimme yhdessä etenemistavasta.

3.

Sovimme hankkeen laajuudesta, aikataulusta ja toteutuksesta.

4.

Toteutamme yhdessä hankkeen ammattimaisesti loppuun asti yksityiskohtia myöten. 

E5DAB67F-1A85-4E2C-A958-A1E2BEC4B632_1_105_c

Raamin edustamat Schüco-alumiinijärjestelmät ovat todellinen askel kohti energiataloudellisempaa, ajatonta ja laadukasta rakentamista.

Laaja profiilivalikoima ja erilaiset yhdistelmämahdollisuudet antavat vapautta suunnitteluun.

Ovet

Alumiinirakenteiset Raami-lasiovet ovat todellisia julkisivun katseenvangitsijoita. Kohteeseen yksilöllisesti valittu ovi antaa rakennukselle ominaisen luonteen ja sopii yhteen ikkunoiden muotokielen kanssa. Voit valita laajasta valikoimasta haluamasi profiilin, sävyn ja pintakäsittelyvaihtoehdon. Ovet on saatavissa myös tyylikkäillä piilosaranoilla sekä älylukituksella.

Turvallisuutta parantamaan oviin voidaan asentaa karkaistut ja laminoidut lasit sekä murrosuojatapitus.

Lisää tuotesivuilla:
Omakotitalon lasiset ulko-ovet
Lasiset parvekeovet, terassiovet
Ranskalaisen parvekkeen ovet
Nostoliukuovet / Lasiliukuseinät

Ikkunat

Raamin ikkunamallisto tarjoaa suunnitteluun vapauden yhdistellä erilaisia ikkuna- ja ovirakenteita ja luoda niistä yhtenäinen kokonaisuus, jossa kaikki osat sointuvat harmonisesti yhteen. Avattavat ja kiinteät ikkunat, lasiovet ja lasiliukuovet ovat niin muotokieleltään kuin värimaailmaltaankin yhteneväisiä.

Alumiiniprofiili antaa rakenteelle erinomaisen vääntöjäykkyyden ja kantaa hyvin painavankin eristyslasin massan. Kestävien piilohelojen ansiosta suuretkin ikkunat avautuvat kevyesti ja säilyttävät ryhtinsä kovassakin käytössä.

Lisää tuotesivuilla:
Omakotitalon ikkunajärjestelmät
Kippi-ikkunat (dk-ikkunat)
Paloikkunat

Julkisivujärjestelmät

Lasijulkisivut toteutetaan modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti. Rakenne mahdollistaa valoaukoon koon maksimoinnin niin, että kapeat karmit jäävät piiloon rakenteiden sisälle. Alumiinijärjestelmien tarjoama profiilivalikoima runsaine väreineen ja muotoineen mahdollistaa myös kaarevat ja vinot rakenteet.

Raamin tuotteisiin kuuluvat myös auringonsuojasäleiköt, jotka ikkunan ulkopuolelle asennettuina estävät auringon valon ja lämmön tunkeutumisen sisälle. Siten ne vähentävät energian kulutusta ja jäähdytysjärjestelmien käyttöä kuumina kesäpäivinä.

Olemme tarjonneet Raamit elämälle mm. näihin kohteisiin

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

Ota yhteyttä

Kerro tarpeestasi sähköpostilla yksityisasiakasmyynti@raami.fi tai alla olevalla lomakkella, ja olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!