Ovet, ikkunat, lasiseinät ja liukuovet vaativiin arkkitehtonisiin toteutuksiin kokonaispalveluna

Raami-Schuco-Alumiiniovet

Palvelumme kattaa suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen yhdessä tilaajan, arkkitehdin ja toteuttajan kanssa

Lasirakentamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Asiakkaalle parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen päästäksemme yhteistyö aloitetaan suunnitteluvaiheessa, kun tehdään valintoja profiilijärjestelmistä, laseista  ja teknisistä toteutustavoista. 

Nimetty asiantuntijamme on asiakkaan apuna ja tukena koko hankkeen ajan suunnittelusta asennukseen. 

 

Toimintamallimme

1.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin. 

2.

Tutustumme hankkeeseesi ja sovimme yhdessä etenemistavasta.

3.

Sovimme hankkeen laajuudesta, aikataulusta ja toteutuksesta.

4.

Toteutamme yhdessä hankkeen ammattimaisesti loppuun asti yksityiskohtia myöten. 

E5DAB67F-1A85-4E2C-A958-A1E2BEC4B632_1_105_c

Raamin edustamat Schüco-alumiinijärjestelmät ovat todellinen askel kohti energiataloudellisempaa, ajatonta ja laadukasta rakentamista.

Laaja profiilivalikoima ja erilaiset yhdistelmämahdollisuudet antavat vapautta suunnitteluun.

Ovet

Alumiiniovet ovat todellisia julkisivun katseenvangitsijoita. Kohteeseen yksilöllisesti valittu ovi antaa rakennukselle ominaisen luonteen. Sinulla on valittavana laajasta valikoimasta haluamasi materiaalit, design ja käyttövaihtoehdot.

Rullasaranoidut ovet ovat kestäviä ja kevyitä käyttää. Turvallisuutta parantamaan oviin voidaan asentaa karkaistut ja laminoidut lasit sekä murrosuojatapitus.

Ikkunat

Ikkuna on katsanta rakennuksen ulkonäköön kaikissa muodoissaan. Meille ikkuna ei ole vain ikkuna - se voi olla yhtä monipuolinen kuin elämäkin!

Alumiini-ikkunoissa yhdistyy alumiinin hyvät ominaisuuden tulevaisuuden vahvaan eristystekniikkaan. Rakenne on optimaalinen: Suurivolyyminen eristevyöhyke, uudenmallinen lasineristys ja keskitiiviste siivekkeillä takaavat erinomaisen lämmöneristyksen. Piiloheloilla voidaan vaativissa kohteissa toteuttaa jopa 160 kg puitepainon ikkunoita.

Julkisivujärjestelmät

Lasijulkisivut toteutetaan modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti. Alumiinijärjestelmien tarjoama profiilivalikoima runsaine väreineen ja muotoineen mahdollistaa kaarevien ja vinojenkin rakenteiden käytön.

Raamin tuotteisiin kuuluvat myös auringonsuojasäleiköt, jotka ikkunan ulkopuolelle asennettuina estävät auringon valon ja lämmön tunkeutumisen sisälle. Siten ne vähentävät energian kulutusta ja jäähdytysjärjestelmien käyttöä kuumina kesäpäivinä.

Olemme tarjonneet Raamit elämälle mm. näihin kohteisiin

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

As Oy Peltolamminkulma - Peltolamminkatu 2
Peltolamminkatu 2

Porrashuoneiden ulko-ovet

Ota yhteyttä

Kerro tarpeestasi sähköpostilla yksityisasiakasmyynti@raami.fi tai alla olevalla lomakkella, ja olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä!